Husker du Jura?

Han var én af metroxpress ´ første hånduddelere. Han deler ikke længere aviser ud, men det gør Anna, Per og en masse andre.

Hånduddelerne er vi glade for. Udover at de er en del af MX-fortællingen, så er de vigtige, fordi de er et personligt kontaktpunkt til tusindvis af danskere hver dag.

De har tilladelse til at dele ud. Den tilladelse låner vi ud til vores annoncører, der gerne vil have samplet vareprøver, eller vil have flag i bybilledet.


Læs også: 5 myter om e-mail markedsføring, som dine konkurrenter elsker, at du tror på


 

DSC_0044

 

 

Placering og tilladelse

Til daglig har vi hånduddelere på Rådhuspladsen, ved Hovedbanegården, på Nørreport og banegården i Aarhus. I sommerperioderne har vi også hånduddelere ved bybade, strande, festivaller, eller hvis der er andre store arrangementer som fx DHL løb.

 

DSC_0508

DSC_1703

damer

 

 

En hånduddeler kan afsætte omkring 75 aviser/produkter i timen, og de giver dig, der er annoncør, den fordel at de kan sample vareprøver for dig. Du må nemlig ikke selv stå på gaden og dele is eller kiks ud, uden tilladelse fra kommunen. MX-hånduddelerne har tilladelse til at omdele på alle offentlige steder, så længe der følger en avis med.

 

 

indhold-(1)

 

 


Læs også: Fields har brugt hånduddelere. Læs casen her


Vi bruger dem selv hos MX-marketing

Når vi har kick off på vores store læserkampagner, starter vi altid med sende en ekstra styrke af hånduddelere på gaden. De får specialdesignede flag på ryggen og goodie bags i hånden, som blandt andet indeholder dagens avis. Således bliver kampagnens første dag skudt igang med god karma og et stærkt kick off

 

HU6

 

 

Det er billig outdoor annoncering at booke hånduddelere, og de står på de mest travle knudepunkter i Danmark, eller hvor du nu vælger.

 


Læs også: Hvad har vi lært om at lave marketing-konkurrencer


 

Hånduddelere er et personligt kontaktpunkt
og det er billig outdoor annoncering

 


Læs også: Just Eat har brugt hånduddelere. Læs casen her


 

Vi kan varmt anbefale en hånduddeler-løsning.

 

P.S

Du kan booke lige så mange hånduddelere, du vil, og hvor du vil. Det eneste krav er, at de skal dele aviser ud samtidig med, at de deler vareprøver, kataloger eller andet ud for dig.

Kontakt en konsulent, og de vil rådgive dig og komme med gode idéer, hvis du har brug for det.

 

Vil du høre mere? Så kontakt Jamil

 

Jamil

Skal vi

hjælpe dig?