Læsertal

Metroxpress er med 511.000 daglige læsere Danmarks mest læste dagblad.

Oplag

Metroxpress bliver i gennemsnit distribueret i 320.000 eksemplarer. Tallet varierer afhængig af ugedag og sæson.

Drops

Du finder metroxpress 3592 forskellige steder fordelt over hele landet.

Distribution

Avisen bliver distribueret i hele Danmark, og er i stativerne senest kl 7.00

Udgivelsesdage

Metroxpress udkommer mandag - fredag.

Kilde: Index Danmark / Gallup 1H 2015. MX distributionstal november 2015

Danmarks mest læste dagblad

 


Vi udkommer mandag til fredag i de tidlige morgentimer.  8 ud af 10 aviser læses om morgenen. I MX får dit budskab opmærksomhed, inden læseren rammes af dagens øvrige eksponeringer.

Den største læsergruppe er familier og karrierefolket i alderen 30-59 år. Helt særligt for vores avis er, at en tredjedel af vores læsere er unge under 30 år. Det er typisk en gruppe, der er “hard to reach”, fordi de bruger mange forskellige medier, platforme og ser on demand TV. Dem kan du nå i metroxpress.

 

 

laesertal_1h16


Fokus på nyheder og underholdning


 

Metroxpress leverer underholdning og dagens overblik på nationale og internationale nyheder. Vi fortæller, hvad der sker, med fokus på de positive historier og livets oplevelser. Vores medier er dialogorienterede, derfor inviterer vi også læserne til at være med-producerende.

Vi bruger mange ressourcer på at udvikle og skabe det medie, der er efterspørgsel på. Vi skriver kort, præcis og vi er fokuserede på, at det skal være en god oplevelse at læse med. Du kan læse mere om vores redaktionelle profil her.

Det er få printmedier, der er i vækst og MX er et af dem! I december 2014 havde vi 60% flere læsere end i december 2013 i følge aktualitets-tallene fra Gallup.

Oplagstallet er steget 10% de seneste år og vores oplag ligger omkring 320.000. Oplaget varierer afhængig af ugedag og sæson.

 

 metroxpress_forsideOgOpslag_tekst